Werkbezoek Napels juli 2011

Inmiddels zijn de meesten van ons weer van vakantie thuis. dsc00896.jpg

In de afgelopen vakantie heeft Patrizz niet stil gezeten en is in juli een weekje in Italië geweest om daar alvast inspiratie op te doen bij de grootste modewinkels en om alvast de nieuwste snufjes op tassengebied te kunnen aanschouwen.

Tijdens haar inspirerende bezoek is ze op 26 juli via Milaan naar Napels afgereisd om daar de Italiaanse collega-tassenmaker Vincenzo Starace met een kort werkbezoek in zijn Pelletterie te kunnen verrassen. Ook hij maakt, net als Patrizz, alle tassen met de hand en is een zeer groot vakman op dat gebied. Ook alle ontwerpen zijn van hem zelf. Tussen Vincenzo en Patrizz werden met groot enthousiasme alle nieuwtjes en technieken op tassengebied uitgewisseld als waren het grootste vakgeheimen van de grootste vakgenoten.(rep.)

Als je Napels aandoet, vergeet dan niet om Vincenzo eens een bezoekje te brengen in zijn eenvoudige en ietwat rommelige atelier aan de Via S. Rosa 16 (een zijstraat van de grote winkelstraat Via Roma). Als het weer een beetje meezit, staat de voordeur al voor je open en komen op straat de verleidelijke geuren van het leer en de tassen je al tegemoet.

Dus let op! Binnenkort kunnen we al enkele nieuwe Italiaanse ontwerpen van Patrizz in haar webwinkel verwachten.

Op de foto zie je Vincenzo aan het werk; zijn vrouw werkt op de achtergrond mee.

dsc00888.jpg dsc00890.jpg

dsc00893.jpg dsc00895.jpg

Meanwhile, almost everybody is back home from vacation.

In this vacation time Patrizz was very busy. In July she went to Italy to let her be inspirited by the biggest fashion shops and to get the latest fashion in bags.

On July 26th she visited Naples and there she met her college Vincenzo Starace, a designer of bags. He was at work in his simple Pelletterie at the Via S. Rosa 16 (near the well-known shopping street Via Roma)

Just like Patrizz does, all his bags are handmade and all designed by himself.

Vincenzo and Patrizz, enthusiastic as they were, changed the latest info like two of world greatest designers who have their own secrets in fashion.

If you visit Naples, don’t forget to have a short visit at Vincenzo’s atelier. When the weather is nice and the front door is open you can smell the delicious flavours of the leather as well the leather bags at the corner of the street already.

So, don’t forget to look at the site of Patrizz for the expecting latest Italian fashion.

Or………..visit her atelier when she is making your Italian bag………………..

On the picture the pelletterie/atelier Vincenzo at work. At the back ground his wife who gives him a hand.

© 2010 - 2024 PatriZZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel