Exclusieve tassen maken

                                 

Wat krijg je en wat kost een workshop Coronaproof?

Als je alleen wilt komen kost een dag inclusief koffie, thee of fris  €150,=. Ben je met twee personen dan zijn de kosten €150,= per persoon; dit is inclusief alle materialenn zoals leer een accessoires. Er zijn pas verdere kosten indien men gebruik wil maken van extra vacht (max. 20 x 20 cm vacht is bij de prijs inbegrepen) of accessoires. Het betreft hier het maken van een een tas met of zonder voering. (m.u.v. een beugeltas; hier staat een aparte workshop voor)

Wat mag, wat kan

Bij binnenkomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee en kun je de atmosfeer en geur van het leer alvast inademen.  Na de kennismaking en inleiding ga je je keuze maken uit het ruime assortiment van het aanwezige leer. Je mag naar eigen idee je model tas maken maar  moet natuurlijk wel binnen je eigen vermogen passen en het moet wel in 1 dag te realiseren zijn. Je bedient zelf je eigen machine en alle verdere apparatuur; vrees niet dit is onder leiding en toezicht van PatriZZ. 

Bereikbaarheid

Het atelier van Patrizz is gelegen in het gezellige Middelbeers en wordt omringd door de groene velden en bossen van het 'Brabantse Kempenland'. Met de auto is het atelier makkelijk te bereiken vanuit richting Tilburg of Eindhoven)

Tijden van de workshop

De workshops zijn doorgaans op vrijdag of op zaterdag. In overleg kan in zeldzame situaties hiervan afgeweken worden; is afhankelijk van de reden.  Elke workshop duurt 6.5 tot 8.5 uur en begint s'morgens rond 09.00 uur.

Overnachten.

​Overnachten is mogelijk in het plaatselijk hotel De Beerze; zie www.debeerze.nl. Ook een B&B in het nabij gelegen Oirschot is mogelijk ( www.deouwskuur.nl)

Aanmelden. 

Je kunt je per mail aanmelden bij info@patrizz.nl of bellen naar 06 53735712 / 013 8441280. Maar wil je eerst graag vrijblijvend informeren dan kun je dat via de email info@patrizz of de genoemde telefoon nummers. Kijk ook eens rustig als voorproefje op de site van www.patrizz.nl . Schrijf dus op tijd in svp. Je zult er gegarandeerd geen spijt van krijgen. 

Patrizz

© 2010 - 2022 PatriZZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel