Atelier PatriZZ

Atelier PatriZZ

Op slechts  18 vierkante meter vind je het atelier van Patrizz. De twee oude naaimachines waar Patrizz ooit mee is begonnen zijn inmiddels vervangen door 3 nieuwe industriële naaimachines. Dagelijks stikken deze leren lappen, dik of dun, met het grootste gemak aan elkaar. Enkele spindels en een schalmmachine komen daarbij te hulp.

In Januari 2010 ging ik met deze twee oude machines machines aan de slag; vooral als reactie op de harde recht-toe-recht-aan- maatschappij. Met passie voor exclusieve tassen laat ik mijn creativiteit de vrije loop en komt mijn talent tot leven. Elk item krijgt een eigen karakter mee, een karakter dat voortkomt uit de samenwerking van de oude machines en nieuw opbloeiend talent. Dit levert mooie en unieke exemplaren op. Inmiddels zijn de twee oude naaimachines dus vervangen door nieuwe exemplaren voor nog meer gemak en plezier bij het maken van al deze creaties!

Elke creatie wekt vaak bij menigeen grote verbazing op en is in vele ogen vaak wonderlijk mooi . 

Vergeet niet dat ik er ook naar streeft om het e.e.a. voor de kleine portemonnee mogelijk te maken zodat ook jij de unieke leren producten  kunt aanschaffen. 

Tot slot slot; bij PatriZZ staat kwaliteit voorop. 

En vergeet niet om er van te genieten.

dsc00288.jpg dsc00291.jpg

 

Workshops

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers. De workshop start met het uitzoeken van het model naar keuze. Er zijn verschillende modellen tassen of accessoires in diverse prijscategorieën: Shopper, festivaltasje, schoudertas of accessoires Het is heelmaal aan jou wat het wordt. Daarna zoeken we het te gebruiken leer, Houd je van klassiek op een aparte look? Alles is mogelijk, dit omdat wij een grote voorraad leer hebben.

Hierna geen we het model uit leer snijden of knippen. Daarna gaan we de onderdelen plakken en vastzetten met klemmetjes. Als er nog tijd is gaan we nog oefenen met de naaimachine voor de lunch.

Je kunt de lunch zelf meenemen, er is een koeling om het te bewaren als het nodig is. Er is ook de mogelijkheid om een lunch te regelen, vraag naar de mogelijkheden en laat het ons dit tijdig weten.

Na de pauze van ongeveer 25 minuten staan de machines klaar en kunnen we aan de slag om je tas in elkaar te zetten. ik zal jullie hier stap voor stap in begeleiden, zodat julle met een mooie eigen gemaakte tas naar huis gaan. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met me opnemen! 

 

© 2010 - 2024 PatriZZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel